Yellowstone 2018-

Drama Västern
USA
45 MIN
Engelska
Yellowstone poster

Synopsis

I det natursköna Montana får vi i denna serie följa den mäktiga ranchägarfamiljen Dutton och deras kamp för att behålla kontrollen över sin mark och sina tillgångar. Familjeöverhuvudet John måste ta till alla medel för att försvara sitt imperium och sina nära mot både yttre och inre faror när ranchen hotas av ondsinta landutvecklare.
Ditt betyg
4.2 av 39 användare
Logga in för att se betyg av de du följer
SÄSONG
1
2
3
4
5
SÄSONG 1
SÄSONG 2
SÄSONG 3
SÄSONG 4
SÄSONG 5
01
Daybreak
2018-06-21
02
Kill the Messenger
2018-06-28
03
No Good Horses
2018-07-12
04
The Long Black Train
2018-07-19
05
Coming Home
2018-07-26
06
The Remembering
2018-08-02
07
A Monster Is Among Us
2018-08-09
08
The Unravelling (1)
2018-08-16
09
The Unravelling (2)
2018-08-23
10
Inside Yellowstone
2018-05-21
Skriv din recension
Vad tyckte du?
Användarrecensioner (3)
4
"Yellowstone" galet välskriven och visuellt vackra westerndrama. Kevin Costner är en väldigt underskattad skådis, men här visar han var skåpet ska stå!
Läs mer
5
Brutalmacho blandat med spektakulära vyer och fantastiska karaktärer. En råare och hårdare version av Dallas helt enkelt där käleken till marken och resurserna står i fokus. Välskriven, överdriven patriarki i sin renaste form och vansinnigt spännande. Karaktärsgalleriet är så brett att det finns någon att heja på för alla. Bad guys har aldrig varit så underhållande som här. Finns inga good guys så långt ögat når i maktkampen om Montanas undersköna marker.
Läs mer
4
Faktiskt, riktigt bra! Kul att se Kevin Costner i en TV-serie för en gångs skull! Nu följer jag Yellowstone serien i Paramount Network kanalen. Och sett två första avsnitten, hittills en mycket bra serie. Bra skådespelar prestationer, bra karaktärer. Dessutom vackra miljöer. Storyline, med problem för John Dutton med indianreservatet, oljebolaget, och familjetragedier. Har alla möjligheter till välskrivna storyn. Ska bli spännande och se hur serien utvecklas. Det jag ser nu, så det jag saknar är en kvinnlig roll bland ranchjobbarna. Någon som kan väga upp de manliga rollerna och som kan vara en ankare för bland annat Rip Wheeler (Cole Hauser) Rip är en av min absoluta favorit då jag gillar hans närvaro och rollprestationer. Både som karaktär och som skådespelare. Däremot har jag svårt för karaktärer Beth Dutton (K.Reilly) som är Rip's närmsta karaktär. Kelly Reilly gör Beth bra, men jag gillar inte henne som karaktär. Jag gillar henne inte som matchning till Rip. Därför önskar jag någon annan kvinnlig roll som rancharbetare/på ranchen som kan ge lite utjämning och drama mellan karaktärern. Gillar ni kön-variation / jämställdhet och dramatik, känslomässiga band, så kan jag nog säga att ni blir lite besvikna. Serien är en väldigt mansdominerade serie där de bara är två stycken. TVÅ stycken… Kvinnliga "huvudroller"!! Dottern till Johan Dutton (K.Costner) och sedan Frun till Kayce Dutton (John Dutton's ena son) Guvernör/borgmästare är en. Kvinna men jag räknar inte med henne då hennes roll är så liten hittills så den påverkat inte serien så värst. Min första reaktion i början är att den känns lite rörig först med karaktärern, oljebolagen, indianreservat, vilka karaktärer som är vilka. Så det krävdes ungefär en två timmar lång första avsnitt, för att man till andra avsnittet känner sig hyfsad i fas med seriens alla karaktärer och hörn. Yellowstone är en serie ni måste ge 2-3 avsnitt kanske tills allt har sjunkit in och man har fått koll på allt
Läs mer
Andra kritiker
Det finns inga andra kritiker ännu