Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

1 mars 2020 | 15:00

5 grymma tv-serier som kommer tillbaka med nya säsonger i mars

Med alla nya och återkommande serier som släpps varje månad är det lätt att missa när favoriterna är tillbaka med nya avsnitt - här tar vi en titt på mars.
Igår publicerade vi en lista på de fem mest intressanta nya tv-serierna som kommer att släppas under mars, idag har det blivit dags att lyfta fram fem återkommande serier som förtjänar din dyrbara tid.
 

"Castlevania" - 5 mars (Netflix)

 
 
Efter två fantastiska säsonger har "Castlevania" blivit det självklara beviset på att det är i form av tv-serier som tv-spel kan bli både lyckade och hyllade... till skillnad mot de konstanta kalkonerna på filmsidan (jaja, det går bra för Sonic nu jag vet). Hela den tredje säsongen av "Castlevania" släpps redan under den första veckan av mars, glöm inte bort att ge den en chans så vi får en fortsättning (Netflix gillar ju att lägga ned serier efter tre säsonger)!
 

"Better Things" - 6 mars (HBO Nordic)

 
 
Pamela Adlons "Better Things" är i sällskap av Donald Glovers "Atlanta" en av otroligt få serier där man aldrig riktigt vet vad man kan förvänta sig när ett nytt avsnitt släpps - förutom att det alltid är av sinnesjukt hög kvalitet på alla sätt och vis. Den fjärde säsongen kommer förhoppningsvis fortsätta på samma brutalt ärliga men alltid gripande underhållande sätt. 
 

"Kingdom" - 13 mars (Netflix)

 
 
En av förra årets mest oväntade succéer hör definitivt till den sydkoreanska zombieserien "Kingdom". Efter en välgjord, underhållande och skrämmande första säsong, med ett utsökt foto, är peppen inför fortsättningen kanske nästan lite för hög... men nu är det lyckligtvis mindre än två veckor kvar innan hela den andra säsongen finns att se!
 

"Westworld" - 16 mars (HBO Nordic)

 
 
Den första säsongen av "Westworld" hyllades en hel del - och nominerades till desto mer. Inför den andra säsongen hade de flesta lärt sig att serien nästan var mer av ett gemensamt 3D-pussel att lösa genom olika teorier och argument på Reddit och i diverse "Westworld"-poddar.
 
De två första säsongerna har däremot båda haft väldigt mycket gemensamt, där nästan all tid har spenderats inne i "nöjesparkerna". Den nya säsongen låter oss tittare få en avsevärt större titt på hur "den verkliga" världen utanför parkerna ser ut och blir tack vare det nästan en helt ny typ av sci-fi-serie. 
 

"Ozark" - 27 mars (Netflix)

 
 
Jason Batemans "Ozark" rundar av tv-månaden när hela den tredje säsongen släpps på Netflix. I vanlig ordning får vi följa den finansielle rådgivaren Martin "Marty" Byrde och hans familjs kamp att överleva under minst sagt annorlunda omständigheter.
 

Läs också: 5 nya tv-serier som du verkligen inte får missa under mars

 
Vilka återkommande tv-serier har du sett fram emot mest i mars? Kommentera gärna nedan!
| 1 mars 2020 15:00 |