Film

Skribent

Alexander Kardelo

31 mars 2022 | 18:30

27 filmer med biopremiär i april - hela listan

En tredje "Fantastiska vidunder", Oscarsvinnaren "Drive My Car" och en våldsam vikingafilm med Alexander Skarsgård. Här är april månads kompletta bioutbud.
Sonic-fans och Harry Potter-älskare har extra goda anledningar till att gå på bio just nu. I helgen är den blå igelkotten tillbaka på bio i "Sonic the Hedgehog 2", ett nytt tv-spelsbaserat äventyr. Mer nostalgiska upptåg väntar på Hogwarts i ”Fantastiska vidunder: Dumbledores hemligheter” (vad är hans hemligheter? Om en vecka får vi veta). 
 
Japanska Oscarsvinnaren ”Drive My Car” tar med dig på en tretimmars biltur i en röd Saab. Den omtalade skräckfilmen ”X” kommer skaka om dig med brutala scener, och om inte det räcker så väntar med våld och blod i ”The Northman”, den omtalade vikingarullen med Alexander Skarsgård och hög chockfaktor.
 
Bland månadens mer udda filmer ser vi fram emot ”Magisterlekarna”, en superqueer high school-film på svenska, och den ironiskt betitlade ”The Unbearable Weight of Massive Talent” där Nicolas Cage spelar Nick Cage. 
 
Klicka på de titlar du vill läsa mer om. 
 
 

Fredag 1 april

 
 
 

Fredag 8 april

 
Memoria
Sundown
X
 
 

Onsdag 13 april

 
 

Torsdag 14 april

 
 

Fredag 15 april

 
 
 

Onsdag 20 april

 
 

Fredag 22 april

 
Cyrano
 
 

Fredag 29 april

 
 
Vilka biofilmer ser ni mest fram emot just nu? Kommentera gärna.
| 31 mars 2022 18:30 |