Dogville (2003)

3.3
Ditt betyg
Vill ej se
Sett
Ditt betyg
Den vackra Grace, som är på flykt undan några gangsters, anländer till den lilla staden Dogville som ligger isolerad bland bergen. Stadens självutnämnde talesman Tom, som drömmer om att bli författare, vädjar till invånarna att ta sig an Grace. I gengäld lovar hon att hjälpa till med diverse arbetsuppgifter. Men ingen i Dogville anar att Grace bär på en ödesdiger hemlighet...
Visa hela synopsis
Visa mer info Dölj mer info
MovieZine-recension saknas, maila oss så lägger vi till titeln till önskelistan.
Det finns inga användarrecensioner ännu. Skriv den första!
Det finns inga externa recensioner ännu. Lägg till den första!
Senaste kommentarer
Moviemaster
Mycket bra film, stark 4/5 i betyg.
AntonKane
Banbrytande verk av Lars Von Trier med en mängd filosofisk och refererande  bottnar att upptäck om tittaren i fråga är villig att bottna i filmen. Den estetiska miljöutformningens kapacitet utnyttjas till sitt ultimatum och slätar över manusets högtravande delar baserat på dess intressanta detaljrika universum och vi får mitt i detta försöka stå ut med John Hurts banalt malplacerade berättarröst. (Svag) 4/5.
Film
Detta var en annorlunda filmupplevelse kan man lugnt säga. Älskar hur allt är uppbyggt som en teater och med John Hurts berättarröst så skapas en aura och estetik som är något som endast Lars Von Trier kan skapa, hela den här filmens känsla är väldigt....ja unik får man väl säga. Stark fyra återigen till Trier och nästa film kan mycket väl bli Melancholia!
Visa fler (5)

Veckans populära filmer

Visa fler