Michael Haneke

Regissör, Manusförfattare 23 Mars 1942 München, Tyskland

Filmografi

Filtrera listan
Senaste
Genrer
Årtal
Tjänster
Dölj betygsatta
Visa fler
Senaste kommentarer
Ruben
Jo, "Der siebente Kontinent" är en av dem som lockar mig mest. Andra jag känner att jag måste se inom en snar framtid är "Benny's Video", "Code Inconnu", och självklart "Amour" samt "Das weiße Band" som jag båda har på Blu-ray liggandes här hemma. Tack för kommentaren!
Kevin E
se hans debut film (alltså spelfilm, inte tv-film) om du gillar Haneke, det skulle egentligen bli en tv-film men kom ut som en riktigt film till slut. "Der siebente Kontinent" alltså. Första halvan är riktigt bra där, älskar hans registil där, men intresset känns nästan tyvärr förlorat under andra halvan pga vad som händer. Det är dock en ganska sjuk film egentligen, speciellt om den var sann som jag vill minnas att den var. Inget för den deprimerade direkt. Läs min kommentar på filmsidan om den. Filmen har dock växt för mig nu i efterhand. 

Funderar också på att se mer av honom. "La pianiste" och "Das weiße Band" framförallt.
Ruben
Har endast sett två filmer från detta geni än, men jag kan lugnt konstatera att det kommer bli fler. Caché och Funny Games är båda två nämligen bland det bästa jag sett, och är lika fantastiska som de är intressanta. Tummen upp.
Visa fler (5)