Sveriges största sajt för film, serier och klipp.

MovieZine levererar de hetaste nyheterna, recenserar de senaste titlarna och intervjuar de största inom film och TV. Vi gör det enkelt att hitta film, serier och klipp som passar just dig, och länkar till streamingtjänster, biografer och e-handlare där du kan se det du vill. Vårt mål är att underhålla dig, och det gör vi bäst genom att inspirera och vägleda dig till innehåll du kommer gilla!

Vi har funnits i 11 år

MovieZines skribenter har sedan starten för 11 år sedan publicerat tusentals nyheter, recensioner och intervjuer. Vi har vuxit kraftigt och har idag över en halv miljon unika besökare i månaden. Vi hade aldrig varit där vi är idag utan våra användare, ett stort tack till er alla!

Nu är vi ännu bättre

MovieZine har skapat en ny, modern och mer användarvänlig sajt. Våra användare tittar inte längre bara på film, därför har vi breddat vårt innehåll till serier och klipp. Vi erbjuder Sveriges bästa redaktionella film- och TV-bevakning, blandat med innehåll från våra användare: betyg, recensioner, spellistor, kommentarer och mycket annat.

Personligare, mer socialt och roligare än tidigare

Vi har skapat nya sidor med innehåll för att underhålla just dig. Vi hjälper dig att hitta en bra film att kolla på, håller reda på när nya avsnitt av serien du följer har premiär och visar vilka klipp dina vänner tittar på.

Fullproppat med nya funktioner.

"Are you not entertained!" skrek Russell Crowe i "Gladiator". Med de orden proppade vi nya MovieZine fullt med ännu mer underhållande innehåll. Vi hjälper dig att hitta en film du vill se, håller reda på när det nya avsnittet av serien du följer har premiär och visar vilka klipp som är populärast just nu och vilka dina vänner tittar på.

Betyg i överflöd

"Greed, for lack of a better word, is good" sa Michael Douglas i "Wall Street", och när det gäller betyg så instämmer vi. MovieZine erbjudet ett brett utbud av betyg för att ge dig ett så bra underlag som möjligt när du väljer vad du ska titta på. Vi rekommenderar aldrig något du redan betygsatt.

Annonsera på MovieZine

MovieZine erbjuder annonser i form av take-overs, banners, pre-rolls och tävlingspaket. För att ge våra användare bästa möjliga upplevelse tillhandahåller MovieZine ett begränsat antal annonsplatser, främst avsedda för annonsörer vars produkter har hög relevans för våra användare. MovieZine når en bred och relevant målgrupp med stort intresse för film, serier och klipp.

Vi är alltid intresserade av att diskutera annonserings-, och innehållspartnerskap. För mer information, vänligen kontakta annonsera@moviezine.se

Keep your friends close...

"Follow the white rabbit" eller följ oss på sociala medier. Här nedan hittar du allt för att följa MovieZine genom dina favoritkanaler. Få senaste uppdateringarna direkt till din dator, mobil eller surfplatta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Jag vill ha nyhetsbrevet Dagligen Veckovis

Ledningen

Redaktionen

Moderatorer

Ambassadörer

Ambassadör