Sveriges största sajt för film, serier och spel.

MovieZine levererar de hetaste nyheterna, recenserar de senaste titlarna och intervjuar de största inom film och TV. Vi gör det enkelt att hitta film och serier som passar just dig, och länkar till streamingtjänster, biografer och e-handlare där du kan se det du vill. Vårt mål är att underhålla dig, och det gör vi bäst genom att inspirera och vägleda dig till innehåll du kommer gilla!

Vi har funnits i 16 år

MovieZines skribenter har sedan starten år 2003 publicerat tusentals nyheter, recensioner och intervjuer. Vi har vuxit kraftigt och har idag över 1.500.000 besökare i månaden. Vi hade aldrig varit där vi är idag utan våra användare, ett stort tack till er alla!

Nu är vi ännu bättre

MovieZine har skapat en ny, modern och mer användarvänlig sajt. Vi erbjuder Sveriges bästa redaktionella film- och TV-bevakning, blandat med innehåll från våra användare: betyg, recensioner, topplistor, kommentarer och mycket annat.

Annonsera på MovieZine

MovieZine erbjuder annonser i form av take-overs, banners, pre-rolls och tävlingspaket. För att ge våra användare bästa möjliga upplevelse tillhandahåller MovieZine ett begränsat antal annonsplatser, främst avsedda för annonsörer vars produkter har hög relevans för våra användare. MovieZine når en bred och relevant målgrupp med stort intresse för film, serier och spel.

Vi är alltid intresserade av att diskutera annonserings-, och innehållspartnerskap. För mer information, vänligen kontakta annonsera@moviezine.se

Keep your friends close...

"Follow the white rabbit" eller följ oss på sociala medier. Här nedan hittar du allt för att följa MovieZine genom dina favoritkanaler. Få senaste uppdateringarna direkt till din dator, mobil eller surfplatta.