Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

29 mars 2018 | 17:00

"Westworld" visar upp den nya Shogunworld-parken i ny episk trailer

Den svensktäta andra säsongen av "Westworld" är snart här - men redan idag låter HBO oss få en första längre titt på vad vi kan förvänta oss av den.
Den andra säsongen av "Westworld" är nu bara drygt tre veckor bort, och efter ett gäng spännande teasertrailers har det äntligen blivit dags för den första officiella (längre) trailern att ta oss tillbaka till vår favoritpark.
 
Seriens skapare berättade under ett panelsamtal tidigare under månaden att den första säsongen internt gick under namnet "The Maze", medan den nya går under namnet "The Door". För alla som såg den första säsongen så är det lätt att förstå varför den kallades just "The Maze" - frågan är nu vilken typ av dörr som kommer att öppna upp årets säsong?
 
Under samma panelsamtal visades även en kortare trailer upp för publiken i rummet, i vilken de fick se Maeve (Thandie Newton) gå igenom Shogunworld-parken - den andra av totalt sex parker som ägs av Delos-företaget i serien. Många fans hade därför hoppats att få se en glimt av Shogunworld i dagens nya längre trailer... och tack och lov har HBO och seriens skapare lyssnat på fansen genom att äntligen öppna upp dörren till Shogunworld (och mycket annat med för den delen).
 
 
De svenska skådespelarna Gustaf Skarsgård och Fares Fares är båda klara för stora roller i den nya säsongen av "Westworld". Fares kommer att spela datateknikern Antoine Costa, medan Skarsgård är klar för rollen som Karl Strand. Skarsgård avslöjade i podcasten Pop Culture Confidential, tidigare under veckan, att hans karaktär arbetar för Delos-företaget (som äger "Westworld"-parken) som "fixare". Enligt Skarsgård är hans karaktär en före detta militär som plockas in av Delos för att få ordning i parken efter händelserna i slutet av den första säsongen.
 
Även bakom kameran bjuder "Westworld" på svensk talang, då den svenske regissören Tarik Saleh ("The Nile Hilton Incident") har fått chansen att regissera ett av säsongens totalt 10 avsnitt.
 
 
Premiäravsnittet av den andra säsongen av "Westworld" släpps på HBO Nordic den 23 april.
 

Läs också: "Westworld" släpper årets snyggaste tv-poster hittills

 
Hur peppad är du på att få ta del av fortsättningen av den nya "Westworld"-säsongen? Kommentera gärna nedan!
| 29 mars 2018 17:00 |