Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

22 mars 2018 | 23:15

"Westworld" släpper årets snyggaste tv-poster hittills

"Chaos takes control" - när den andra säsongen av "Westworld" tar oss tillbaka till den Delos-ägda parken.
HBO har släppt en grym (kanske till och med årets snyggaste) poster inför den andra säsongen av "Westworld".
 
Postern kunde med hjälp av några ledtrådar, som släpptes på det officiella "Westworld"-kontot på Twitter, låsas upp på DiscoverWestworld.com - genom att skriva "Chaos takes control" i chattfunktionen med online-hosten Aeden.
 
 
Discover Westworld är en hemsida som ser ut och fungerar som om "Westworld" fanns på riktigt. Chattfunktionen påminner om hur det är att försöka prata med Siri (för iPhone-användare)... men om du frågar Aeden rätt fråga verkar det däremot gå att låsa upp "Westworld"-relaterade ledtrådar.
 
Seriens skapare har under ett panelsamtal avslöjat att de internt kallade den första säsongen för "The Maze" - och att den nya går under namnet "The Door". Jag testade att fråga Aeden om "The Maze" och fick faktiskt en del intressant information, när jag frågade om "The Door" ville han däremot byta ämne. När jag istället frågade om Fares Fares och Gustaf Skarsgårds nya karaktärer i serien så svarade Aeden att "det låter inte som något alls"... det återstår med andra ord att se hur stora roller de faktiskt har knipit.
 

Läs också: De första officiella bilderna på svenskarna i "Westworld" har släppts

 
Med ganska exakt en månad kvar, innan säsongspremiären, lär fler ledtrådar säkert hinna släppas innan det är dags. I flera intervjuer har skådespelare från den första säsongen också berättat att de blivit chockade över hur stor roll pilotavsnittet har spelat för den nya säsongen - så passa på att se om det innan det är dags för de nya avsnitten.
 
Här i Sverige landar "Westworld"-premiären hos HBO Nordic på måndagen den 23 april
 
Kommer du att följa den andra säsongen av "Westworld" - och vad tycker du om den nya postern? Kommentera gärna nedan!
| 22 mars 2018 23:15 |