Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

17 mars 2018 | 18:15

De första officiella bilderna på svenskarna i "Westworld" har släppts

Det har sedan länge varit känt att Gustaf Skarsgård och Fares Fares landat två tunga roller i nya "Westworld"-säsongen - här är de första bilderna på dem!
HBO har släppt 11 nya högupplösta bilder från den andra säsongen av "Westworld" - och till skillnad från det förra bildsläppet (på 18 bilder), får vi äntligen se de svenska skådespelarna Gustaf Skarsgård och Fares Fares i sina nya roller i den efterlängtade serien.
 
Både Skarsgård och Fares ska ha knipit "återkommande" roller i den andra säsongen av "Westworld". Vilket innebär att vi bör få se dem i åtminstone ett par avsnitt. Trots det har varken Skarsgård eller Fares dykt upp i några bilder, teasers eller trailers inför den nya säsongen ännu - fram tills nu då.
 
Large 787a543b6baecaef3b3065f6af0069d3 img 0408
 
Gustaf Skarsgård (som kommer fortsätta att dyka upp som Floki i "Vikings") kommer att spela karaktären Karl Strand. Vid tillsättandet av rollen beskrevs han som en kostymnisse som "är bekväm ute på fältet". Nu, sju månader senare, visar den första bilden av Skarsgård som Strand upp exakt det.
 
Det har tidigare avslöjats av seriens skapare att vi kommer att spendera en del tid utanför Westworld-parken hos Delos, företaget som äger de olika parkerna. Med tanke på att Strand får hänga med Bernard, kan han kanske vara en "kostymnisse" från Delos på besök i parken?
 
Fares Fares kommer att dyka upp som karaktären Antoine Costa. Rollbeskrivningen för sju månader sedan löd; en datatekniker med "ett objektivt perspektiv". Han lär sannolikt få spendera en hel del tid i labbet, men befinner sig i alla fall här på den första bilden ute i det fria.
 
 
Om jag inte har helt fel... så är det en bit av Bernards (Jeffrey Wright) kostym vi kan se till vänster i bild (se första bilden nedan som verkar vara tagen från samma ställe). Beroende på hur stor roll Fares har knipit, kan det säkert bli en hel del scener tillsammans med Wright i labbet under säsongens gång.
 
Här nedan kan du ta del av de resterande nio högupplösta bilderna.
 
 
Den andra säsongen av "Westworld" har premiär hos HBO Nordic måndagen den 23 april - och kommer även denna gången att bestå av totalt 10 avsnitt.
 
Vad tycker du om bilderna på Skarsgård och Fares? Är du peppad på fortsättningen av "Westworld"? Kommentera gärna nedan!
| 17 mars 2018 18:15 |