Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

3 mars 2018 | 11:00

18 högupplösta bilder (och ett par avslöjanden) från nya "Westworld"

Ta en titt på en hel drös nya "Westworld"-bilder samt få svar på vad det är för vit robot som skymtades i den senaste trailern.
Den andra säsongen av "Westworld" är bara en dryg månad bort, vilket gör att det nu sakta börjar dyka upp lite bilder, trailers och annan information kring den hajpade tv-serien.
 
Branschtidningen Entertainment Weekly har i sitt senaste nummer släppt ett gäng högupplösta bilder (som du hittar en bit längre ned i artikeln) och några avslöjanden - genom intervjuer med seriens skapare.
 
Den nya säsongen kommer exempelvis att spendera lite av tiden utanför parken och utforska mer vad företaget Delos (som äger parkerna) egentligen pysslar med, spendera tid med en ung Dr. Ford, svara på en hel del frågor kring karaktären "the man in black" (Ed Harris) samt introducera ett gäng nya karaktärer och "skapelser".
 

Vem/vad är den vita roboten från trailern?

 
 
EW har i en av intervjuerna med Jonathan Nolan, som är en av seriens skapare, fått en förklaring av vad det var för vit robot vi kunde skymta bakom Jeffrey Wrights karaktär i Superbowl-trailern. De kallas visst för "drone hosts" och rör ett av parkens hemliga projekt.
 
- Som vi nämnde redan i pilotavsnittet, parken är en sak för gästerna - men något helt annat för aktieägarna och management. Vi har använt oss av Google-liknelsen; för kunder är det en söktjänst, medan för företaget är det för annonsering. När Bernard (Jeffrey Wright) tar sig igenom allt som hände i slutet av den första säsongen, upptäcker han saker om parken som inte ens han vetat om tidigare - exempelvis skapelser som "the drone host".
 

Det finns ingen "Samurai World"-park

 
 
Ett annat, lite mindre, avslöjande från EW rör den så kallade "Samurai World"-parken. I finalavsnittet skymtade vi något som såg ut som samurajer och en logga med initialerna "SW" - vilket födde spekulationerna kring "Samuari World".
 
Det visar sig nu att vi hade gissat fel på namnet, den nya parken heter nämligen "Shogunworld". Det återstår däremot att se hur mycket, om ens någon, tid som kommer att spenderas i "Shogunparken"-parken under den andra säsongen av "Westworld".
 
 
Peppen! Den andra säsongen av "Westworld" släpps den 23 april hos HBO Nordic - och kommer att bestå av 10 avsnitt.
 
Är du också peppad på att få ta del av fortsättningen av "Westworld"? Kommentera gärna nedan!
| 3 mars 2018 11:00 |