Film

Skribent

Alexander Kardelo

8 juli 2017 | 12:00

Warner Bros har stora planer för Comic-Con

Med mindre än två veckor kvar till årets Comic-Con i San Diego avslöjar studion en maffig line-up.
Warner Bros presentation på årets Comic-Con lär bli något extra. En ny sci-fi-rulle från Steven Spielberg, den emotsedda ”Blade Runner”-uppföljaren och DC-filmen ”Aquaman” är bara några av titlarna som kommer att presenteras.

- Vi ser fram emot Comic-Con varje år för att visa vår entusiasm inför Warner Bros kommande filmer. Efter framgången med ”Wonder Woman” ser vi fram emot att tacka fansen för deras stöd och ge ett smakprov på vad som väntar de kommande månaderna och under 2018, säger studiochefen Sue Kroll.

WB ska bland annat presentera:

- Steven Spielbergs äventyrsfilm ”Ready Player One”, med Tye Sheridan, Olivia Cooke och T.J. Miller i huvudrollerna. Med premiär våren 2018 är det kanske dags för en första teaser nu?

- Denis Villeneuve kommer att ge smakprov på ”Blade Runner 2049” tillsammans med Ryan Gosling, Harrison Ford, Robin Wright och fler skådisar.

- DC-hjältarna Ben Affleck, Gal Gadot, Jason Momoa, Ezra Miller och Ray Fisher samlas för att snacka ”Justice League” och ge fans en första titt på ”Aquaman”.

- Skräck-älskare kan se fram emot något nytt från Stephen King-adaptionen ”Det”, med Bill Skarsgård som clownen Pennywise, samt ”Annabelle: Creation” som regisserats av svenske David F. Sandberg.

Lördagen den 22 juli vid 22:30 svensk tid börjar panelen, som förhoppningsvis går att följa live på nätet för alla oss som inte är på plats. Om inte, så kan vi iallafall vänta oss en skön ström av nya trailers under kvällen!
| 8 juli 2017 12:00 |