Film

Skribent

Hannes Kinnunen

7 maj 2011 | 23:10

Veckans Hobbit v.18

I veckans uppdateringar kring "The Hobbit" berättar Hannes att radarparet Simon Pegg och Nick Frost kan få cameos och att Peter Jackson svarar på fansens frågor.

Cameos för Simon Pegg och Nick Frost?

Det brittiska radarparet Simon Pegg och Nick Frost som briljerat i filmer som "Shaun of the Dead", "Hot Fuzz" och kommande "Paul" har tidigare i år varit nere till Nya Zeeland för att spela in "Tintin"-filmen som regisseras av Steven Spielberg och produceras av "The Hobbit"-regissören Peter Jackson. Under Peggs och Frosts vistelse så besökte dem inspelningsplatsen för Hobbiton. Och i och med detta har nu ryktern börjar florera om de två kanske får sig en varsin cameo? Simon Pegg och Nick Frost som två hobbitar skulle vara ett väldigt roligt inslag.

Peter Jackson svarar på 20 frågor

Nu har Peter Jackson bestämt sig för att svara på tjugo stycken av fansens frågor. Har du en intressant fråga som du vill ställa till den välkända filmregissören? Då bör du hoppa vidare till hans Facebook-sida och göra det!

Saoirse Ronan inte med i "The Hobbit"

Rykten har gått i mängder och det har nästan varit bekräftat flera gånger men nu så är det över. Saoirse Ronan kommer inte att spela den beryktade rollen som alven Itaril. Hon kommer inte vara med i "The Hobbit" överhuvudtaget säger hon i en intervju med Belfast Telegraph.

- Det kommer sannolikt inte funka med "The Hobbit" tyvärr. Jag skulle i så fall jobbat med filmen i runt ett år och det är en väldigt lång tid och det är så många andra projekt jag vill göra, säger Ronan.

Nu kan man börja fundera på om Itaril är borta från filmen helt eller om någon annan får den rollen.

"The Hobbit" delas upp i två filmer och regisseras av Peter Jackson och får biopremiär december 2012 samt 2013.

| 7 maj 2011 23:10 |