Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

11 mars 2020 | 21:45

Uma Thurman klar för ny thriller-serie från Apple TV+

"Suspicion" kommer att handla om en kidnappning, där Thurman spelar mamman till den kidnappade.
Apple TV+ har lagt en beställning på en kidnappnings-thriller baserad på den israeliske tv-serien "False Flag". Den nya serien "Suspicion" kommer att kretsa kring en framgångsrik affärskvinna, spelad av Uma Thurman, vars 21-årige son blir kidnappad.
 
Thurman, framför allt känd för sina roller i Quentin Tarantino-rullarna "Kill Bill: Vol. 1", "Kill Bill: Vol. 2" och "Pulp Fiction", spelade under 2019 en av huvudrollerna i Netflix-serien "Chambers" som lades ned efter en säsong
 
Kidnappningen i hennes nya serie kommer enligt THR att ske på ett fint hotell och fångas på film. Fyra brittiska medborgare som bor på hotellet blir tidigt huvudmisstänkta, men frågan är om de är skyldiga till något mer än att ha råkat vara på fel plats vid fel tillfälle?
 
Kunal Nayyar ("The Big Bang Theory"), Noah Emmerich ("The Americans"), Georgina Campbell ("Krypton"), Elizabeth Henstridge ("Agents of SHIELD") och Angel Coulby ("Merlin") är också klara för olika roller i den första säsongen av "Suspicion". Rob Williams ("The Man in the High Castle") kommer att vara seriens showrunner, medan Chris Long ("The Americans") kommer att stå för regin. Det är i nuläget oklart när serien förväntas bli färdig för premiär.
 

Läs också: Kommer animerade "Central Park" att rädda Apple TV+?

 
Kommer du att ge "Suspicion" en chans på Apple TV+ när den släpps? Kommentera gärna nedan!
| 11 mars 2020 21:45 |