Film

Skribent

Alexander Kardelo

20 februari 2020 | 08:45

Trailerpremiär: Shailene Woodley söker lyckan i "Endings, Beginnings"

Jamie Dornan eller Sebastian Stan? En nydumpad tjej står inför det omöjliga valet i Drake Doremus finstämda kärleksdrama.
Nu släpps den första trailern till "Endings, Beginnings" som är ett nytt romantiskt drama av Drake Doremus. Med filmer som "Like Crazy" och "Equals" (en personlig favorit) har han ofta träffat rätt vad gäller unga människors sökande efter kärleken och meningen med livet.

Shailene Woodley spelar en 30-årig kvinna som försöker återhämta sig från ett brustet hjärta. Under loppet av ett år träffar hon en fantastisk man (Jamie Dornan) och hans bäste vän (Sebastian Stan), och hamnar i ett oväntat triangeldrama. Värre dilemman kan man ju ha, Shailene. Kolla in trailern här:
 
 
Jag såg ”Endings, Beginnings” på världspremiären på Toronto Film Festival i höstas, och skrev i min recension att filmen "är en hyllning till vad som gör oss mänskliga, och en tröst till alla som någon gång gjort misstag. Det handlar om att vara 30-nånting men inte ha full koll på läget, om att lida av ett krossat hjärta och att försöka laga det, och att hitta sin väg genom vuxenlivets fallgropar."

"Endings, Beginnings" släpps på amerikansk video-on-demand den 1 maj. Det är inte klart när filmen når svenska tittare men håll utkik på streamingsajter i sommar.
| 20 februari 2020 08:45 |