Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

8 mars 2018 | 23:30

Trailer: Kampen för överlevnad fortsätter i nya "The Handmaid's Tale"

Den 26 april, hos HBO Nordic, kan vi äntligen ta del av fortsättningen av fruktansvärda "The Handmaid's Tale" här i Sverige.
"The Handmaid's Tale" med Elisabeth Moss blev en av förra årets mest hyllade nya tv-serier. Om drygt en månad är det dags för den fruktansvärda historien att fortsätta berättas. Till den internationella kvinnodagens ära bjuder Hulu oss nu på ett litet smakprov, av vad som kommas skall. 
 
 
Till att börja med har de släppt den officiella postern för den nya säsongen, en väldigt passande sådan måste jag erkänna. Av trailern att dömma lär den andra säsongen fortsätta följa Offreds (Elisabeth Moss) resa, med den lilla gnutta av hopp som tändes för henne i slutet av den första som en extra kraft att stå upp för sig själv och överleva - länge nog för att bli räddad förhoppningsvis.
 
 
Vi har tidigare rapporterat om att seriens skapare har hävdat att säsong två, trots att det är svårt att ens föreställa sig, kommer att bli ännu mörkare än den första. Bara av att se några korta ögonblick från de nya avsnitten i trailern ovan, skulle det inte komma som en överraskning om vi även under 2018 kommer att få se skådespelerskor från "The Handmaid's Tale" nominerade på de kommande prisgalorna.
 
Är du peppad på att få ta del av fortsättningen av "The Handmaid's Tale"? Kommentera gärna nedan!
| 8 mars 2018 23:30 |