Serie

Skribent

Anders Eklöf

10 september 2022 | 21:30

Trailer: Den tredje säsongen av "The Mandalorian" dyker upp i februari

Din Djarin och Grogu är tillbaka för nya äventyr i "The Mandalorian" tidigt nästa år.
Två år efter den andra säsongen av "The Mandalorian" har vi äntligen fått en första trailer för den tredje under Disney-evenemanget D23.
 
Efter händelserna i den ljummet mottagna "The Book of Boba Fett" (betyget 2 av 5 hos oss på MovieZine) är Din Djarin (Pedro Pascal) och Grogu (eller Baby Yoda, som han kallas i folkmun) återförenade för nya äventyr i en galax långt, långt borta.
 
Trailern fokuserar mycket på relationen till karaktären Bo-Katan (Katee Sackhoff) som först dök upp i den animerade serien "The Clone Wars", sedan "Star Wars Rebels" och till sist som live action i förra säsongen av "The Mandalorian".
 
Mando har nämligen den så kallade Darksaber, ett vapen som den som styr planeten Mandalore ska bära. I slutet av säsong två ville Bo-Katan ta tillbaka den från skurken Moff Gideon, men vår hjälte hann före.
 
 
 
Den efterlängtade tredje säsongen av "The Mandalorian" har premiär på Disney+ i februari 2023, så vi får helt enkelt vänta några månader till innan det är dags för enligt mig den än så länge bästa Star Wars-serien.
 
Innan dess har "Andor" premiär (21 september), som handlar om karaktären Cassian Andor från filmen "Rogue One" där han spelas av den mexikanska skådespelaren Diego Luna.
 
Andra Star Wars-serier som väntar är "The Acolyte" som utspelar sig hundra år innan filmerna och "Ahsoka", där vi för första gången får se karaktären Ezra Bridger i live action.
 
Ser du fram emot fortsättningen i "The Mandalorian"?
| 10 september 2022 21:30 |