Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

9 september 2022 | 22:45

Populär "Star Wars Rebels"-karaktär är klar för "Ahsoka"

Karaktären Ezra Bridger dök upp i "Star Wars Rebels" redan 2014 och kommer nu precis som Ahsoka Tano få ta steget över till live action hos Disney+.
THR rapporterar att skådespelaren Eman Esfandi är klar för rollen som Ezra Bridger i den kommande live action-serien "Ahsoka" hos Disney+. Esfandi har tidigare dykt upp i Robert Rodriguez skräckfilm "Red 11" och i en mindre roll i "King Richard". Nyheten sätter därmed stopp för ryktena som kretsat kring att "Aladdin"-skådespelaren Mena Massoud var på gång för samma roll.
 
Karaktären Ezra Bridger introducerades som en föräldralös pojke i den animerade tv-serien "Star Wars Rebels", vars förmåga att använda sig av Kraften gjorde att han klarade sig ensam på gatan. Men med tiden växte karaktären både i populäritet bland Star Wars-fansen och ålder, när han anslöt sig till rebellerna och började träna upp sina förmågor enligt jediorderns läror. 
 
 
Utöver Esfandi så kommer givetvis Rosario Dawson att återvända i rollen som titelkaraktären Ahsoka Tano, som hon redan spelat i både "The Mandalorian" och "The Book of Boba Fett". Andra skådespelare som är klara för serien är Mary Elizabeth Winstead, Ivanna Sakhno, Natasha Liu Bordizzo, Ray Stevenson samt Hayden Christensen (givetvis som Anakin Skywalker). 
 
Handlingen i stort är fortfarande okänd, men serien kommer att skapas av Dave Filoni som även ligger bakom "Star Wars Rebels" samt skapat "The Mandalorian" tillsammans med Jon Favreau. Peter Ramsey ("Spider-Man: Into the Spider-Verse") kommer att regissera åtminstone ett av "Ahsoka"-avsnitten. Serien håller på att spelas in just nu, men det är fortfarande oklart när vi kan förvänta oss premiären. 
 

Läs också: ”Andor”-skaparen hyllar Stellan Skarsgård

 
Kommer du att ge "Ahsoka" en chans när serien dyker upp hos Disney+? Kommentera gärna nedan!
| 9 september 2022 22:45 |