Serie

Skribent

Viktor Jerner

25 juni 2016 | 01:00

Trailer: Cinemax nya tv-serie "Quarry" ser helt fantastisk ut

Vietnamkrig, psykopater och Peter Mullan, det här får man bara inte missa.
Den amerikanska tv-kanalen Cinemax har imponerat stort de senaste åren, särskilt med Steven Soderberghs mästerliga "The Knick". På det spåret verkar de fortsätta också, för nu har vi fått en första trailer till deras kommande "Quarry" som enligt mig ser helt fantastisk ut. För bara några timmar sedan fanns den inte ens på min radar, men nu kan jag knappt vänta till premiären i september. 

Logan Marshall-Green (grymt bra i "The Invitation") spelar Mac "Quarry" Conway, en ärrad vietnamkrigsveteran som möts av utanförskap och hat när han kommer hem till Memphis i början på 70-talet. Detta leder honom in på en desperat och våldsam bana som förändrar hans liv för all framtid. Sköna "Taxi Driver"-vibbar på det. 

Serien baseras på Max Allan Collins bok med samma namn och alla åtta avsnitt regisseras av Greg Yaitanes vars meritlista innehåller avsnitt av exempelvis "Ray Donovan", "Damages" och "Banshee". Marshall-Green får dessutom stöttning av skådespelare som fenomenala Peter Mullan ("Tyrannosaur") och Jamie Hector ("The Wire"). Förutsättningarna för en fullträff finns här, med andra ord.

Kolla in trailern: 


Hur känner ni kring den här första trailern? Tyck till! 
| 25 juni 2016 01:00 |