Film

Skribent

MovieZine

27 december 2021 | 12:00

Trafikrekord på MovieZine.se under julhelgen

Nya succésiffror för Sveriges största filmsajt! 180 000 läsare besökte MovieZine söndagen 26 december.
MovieZine går mot ännu ett rekordår. Under julhelgen uppmättes nya all-time-high-siffror på en av Sveriges mest lästa nöjessajter.

På juldagen 25 december besöktes sajten av över 137 000 läsare. Ett fantastiskt nytt rekord - som slogs redan dagen därpå, den 26 december. Då räknade vi till hela 179 900 läsare på sajten. 

- Stort tack till alla våra läsare! Vi är helt överväldigade av siffrorna. Vi vet att julledighet och familjehäng kommer hand i hand med slösurf på mobilen och ett starkt filmsug. Därför har vi inför mellandagarna laddat sajten med extra mycket skön läsning och tips för alla filmälskare. MovieZines mix av brett och smalt, nyttigt och nördigt - det går uppenbarligen hem, kommenterar chefredaktör Alexander Kardelo.
 
Skål för det!
 
Några av julhelgens populäraste artiklar handlade om den nya Beckfilmen på C More, streamingtips på HBO Max och nyheter från SVT Play, och kanske något mer oväntat - en rolig detalj som förbryllar "Ensam hemma"-fans även 30 år efter filmens premiär.

Andra publikdragare i december var MovieZines "intervjulkalender" med 24 intervjuer, och recensioner av heta titlar som "Spider-Man: No Way Home".

2021 är redan nu MovieZines bästa år hittills, med 13 procent högre trafik jämfört med 2020. Totalt har nära 20 miljoner sidvisningar uppmätts under det gångna året. Under 2022 satsar vi ännu mer på att stärka vår film-, tv- och spelbevakning med flera nya skribenter och både mer och roligare innehåll.
| 27 december 2021 12:00 |