Film

Skribent

MovieZine

24 december 2021 | 17:00

Streama nya Beck-filmen "Ett nytt liv" gratis på C More

Julpremiär för "Beck: Ett nytt liv" - här kan du streama nya filmen med Peter Haber och Kristofer Hivju.
MovieZine tipsar om erbjudanden och innehåll hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller sponsrade länkar.
 
Beck is back! Efter den där rafflande avslutningen i senaste filmen "Beck - Den förlorade sonen" var det inte klart om Martin Beck skulle överleva. Ingen fara dock, nu återvänder han till polishuset för fyra nya fall.

Först ut är "Beck - Ett nytt liv" som får premiär på självaste juldagen, som en sen julklapp till alla crime-älskare.

Filmen släpps exklusivt på streamingtjänsten C More. Du som ännu inte är kund kan testa på C More gratis i två veckor. Därefter fortsätter abonnemanget till ett månadspris på 139 kr/mån. Du kan avsluta när du vill.
 
Se trailern till nya Beckfilmen här:
 
 

"Martin Beck är inte sitt gamla jag"

 
De fyra nya Beckfilmerna är en direkt fortsättning på där vi lämnade Beck-gruppen senast. Alla är lättade över att Martin Beck är tillbaks, men något har förändrats med honom.

- Martin Beck är inte helt sitt gamla jag när han kommer tillbaks efter sjukskrivningen, berättar Peter Haber. Han har fått lite av en ny gnista kan man säga. Att sväva mellan liv och död kan få en att fundera på vad som är viktigt i livet. För Martin innebär det en insikt om hur mycket hans insats som polis betyder för honom.

I de nya filmerna möter även tittarna Vilhelm Beck (Valter Skarsgård), Martin Becks barnbarn, som precis har börjat polishögskolan.
 

Skaffa C More och se "Beck - Ett nytt liv" här

 
 

Nya Beckfilmer 2022 - här är alla premiärdatum

 
Efter att "Beck - Ett nytt liv" har haft premiär på juldagen 25 december, följer ytterligare tre premiärer på C More under början av 2022. Näst på tur är "Beck – Rage Room" med premiär den 21 januari.

"Beck 44 – Rage Room" inleds med att en man hittas brutalt mördad vid ett löpspår i skogen. Samtidigt återupptar Josef (Martin Wallström) relationen med en tidigare flickvän från skoltiden, Cissi (Malin Arvidsson), vars pappa nyligen omkommit i en plötslig hjärtinfarkt vid ett rån. Josef går emot Alex direktiv och påbörjar en inofficiell utredning av Cissis pappas död, vilket försätter honom i en komplicerad jävsituation.

De efterföljande filmerna "Beck – 58 minuter" och "Beck – Den gråtande polisen" har premiär fredagen den 18 februari respektive fredagen den 18 mars.
 
| 24 december 2021 17:00 |