Film

Skribent

Alexander Dunerfors

9 november 2015 | 20:00

Toby Kebbell om ”Fantastic Four”-kritiken

Skådespelaren bakom Dr. Doom tycker att fansen har rätt att vara besvikna.
Nä, ”Fantastic Four” blev inte den superhjälte-reboot vi kanske hoppades på. Det såg fint ut på förhand med bra rollista och en lovande regissör, men någonstans på vägen föll filmen platt som en pannkaka. 

Skådespelaren bakom Dr. Doom, Toby Kebbell, berättar hur han reagerade på sommarens flopp.

- Jag var besviken. Men fansen har inte fel. Fansen vet vad de vill se, och om de inte är nöjda så låter de dig veta det. Mitt jobb är att komma in och göra mitt jobb så gott jag kan, att bli regisserad åt rätt håll och så kändes det. Men det visade sig att fansen inte håller med. Det är en ärlig reaktion, det uppskattar jag.

Kebbell syns närmast i en stor roll i ”Warcraft” (inspelad innan ”Fantastic Four”), men han förstår att det krävs framgångsrika filmer för att skådespelarkarriären ska rulla på. För IGN berättar han vad han tar med sig från ”Fantastic Four”:

- Om jag ser något som jag inte håller med om, så måste jag säga till direkt. Det är viktigt. Som skådespelare vet man att ens karriär står på spel med varje jobb. Nu får jag fyra manus i veckan, det kommer bli noll om mina filmer inte går bra. Jag måste se till att eventuella problem på inspelningen blir lösta.

När inte ens regissören Josh Trank gillar hur "Fantastic Four" blev, då förstår man att något gick väldigt snett på vägen. Det verkar ändå som att en uppföljare kan vara under utveckling trots allt.

Vad säger ni, har filmen gjort sig förtjänt av all kritik?
| 9 november 2015 20:00 |