Skribent

Alexander Dunerfors

11 november 2011 | 10:01

Tips för festivalens tredje dag!

#SFF11 - Utmana MovieZine på filmquiz, träffa Luc Besson eller se den überhajpade "Drive". Allt det och lite till på en av festivalens mest späckade dagar!

Biutiful - Se vad som gör Inárritu till Årets visionär, när alla hans tidigare filmer visas i repris. Javier Bardem väntar på dig idag 15:30 på Sture. 

Red Carpet: The Lady - Luc Bessons senaste film är dessvärre inte någon comeback till hans glansdagar på 90-talet, men visningen ikväll ger dig en unik chans att träffa regissören. Skandia, 18:00. 

Red Carpet: Drive - Ingen regissör i sikte här, men väl en av höstens mest hajpade filmer, och rolltolkningar. Ryan Gosling är suverän, skorpionjackan det snyggaste vi sett, och så musiken! Carey Mulligan! What's not to love? Och du, än finns det biljetter kvar. Skandia, 21:00. 

Horror Night - Slå tre blodiga flugor i en smäll, när Stockholms Filmfestival bjuder in till en årlig tradition, skräcknatten. "Kill List" vet vi redan är hur bra som helst, "Innkeepers" och "Hell" lär heller inte svika. Från 23:30 på Sture.

Filmquiz - Ja, eller varför inte ta en paus från filmtittandet och se om du kan mer om film än vi i MovieZines redaktion? Vi syns på Berns från 20:00. Game on!

Läs alla våra recensioner från Stockholms Filmfestival här »

Betygsätt, läs på om och se trailers till festivalens filmer här »

| 11 november 2011 10:01 |