Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

30 oktober 2017 | 19:45

"The Walking Dead" kommer att förklara Negans ursprung under säsong 8

"Även om du hatar Negan, kommer du att börja förstå hur han blev den man han är och varför han gör de saker han gör."
Det mesta kring "The Walking Deads" mest fruktade skurk (och hans slagträ) är fortfarande okänt för oss tittare. Hur blev han det monster alla fruktar? Vad gjorde han innan zombieapokalypsen? Hur har han lyckats hålla sin svarta skinnjacka så fräsch? Frågorna är många, men enligt Screenrant kan svaren vara närmare än vi tror.
 
Jeffrey Dean Morgan, mannen bakom Negan, har på gott och ont lyckats bli en av seriens mest omtyckta karaktärer (den där vi bara älskar att hata) - varje gång jag skriver något om honom här på MovieZine dyker det upp kommentarer i stil med: "Hoppas Negan tar över som huvudkaraktär och att Rick försvinner".
 
 
Morgan har tidigare uttryckt en önskan om att spela in ett originavsnitt - vilket det dock inte verkar finnas tid för under årets säsong. Men enligt ett uttalande från stjärnan själv häromdagen, kommer vi få lära oss en hel del kring Negans ursprung ändå - redan i år.
 
"Det finns mycket av Negans bakgrundshistoria där ute. Vi har inte filmat något av den, men det finns samtal med några karaktärer där vi kommer att få reda på lite mer om honom. Även om du hatar Negan, kommer du att börja förstå hur han blev den man han är och varför han gör de saker han gör," berättade Morgan på Walker Stalker Con i Atlanta.
 
Även om det mestadels verkar röra sig om samtal snarare än tillbakablickar i nuläget, lär det bli några intressanta scener när Negan öppnar upp sig om sitt förflutna. En fin lösning finns redan tillgänglig för manusförfattarna i och med att Negan sitter fast i ett litet "shitting-pants"-rum tillsammans med en präst. Får vi kanske en biktsession redan under nästa avsnitt?
 

Ny crossover-favorit

 
 
I samband med att nyheten om det kommande crossover-avsnittet (mellan "The Walking Dead" och "Fear the Walking Dead") kablades ut för några veckor sedan, spekulerade jag i huruvida Negan kunde vara karaktären att dyka upp i "Fear the Walking Dead" - i form av ett originavsnitt.
 
Sedan dess har en ny crossover-favorit växt fram bland de båda seriernas fans: Abraham. Anledningen att han växt fram som favorit är att säsongsfinalen av "Fear the Walking Dead" nämnde Houston (Texas) som resmål för några av seriens karaktärer. En stad vi som sett originalserien vet att Abraham höll till i innan han slog följe med Rick och gänget. 
 

Läs också: Säsongspremiären av "The Walking Dead" blev ett tittarmässigt fiasko

 
Vill du veta mer om vem Negan var innan vi lärde känna honom och tror du att Abraham är ett mer troligt crossover-alternativ? Kommentera gärna nedan!
| 30 oktober 2017 19:45 |