Serie

Skribent

MovieZine

8 mars 2022 | 13:30

"The Walking Dead" får sin femte spinoff

Nya AMC-serien "Isle of the Dead" fokuserar på Lauren Cohans Maggie och Jeffrey Dean Morgans Negan.
Det var ju trots allt alldeles för längesen AMC beställde sin senaste spinoff till "The Walking Dead", så nu är det dags för ännu en. 
 
TV-bolaget som fått total zombiedille kommer att producera "Isle of the Dead", en miniserie på sex avsnitt med fokus på Maggie och Negan. I rollerna återser vi Lauren Cohan och Jeffrey Dean Morgan, som spelat karaktärerna i 144 respektive 95 avsnitt av originalserien.
 
 
Serien utspelar sig i ett postapokalyptiskt New York, skriver Hollywood Reporter. Dan McDermott från AMC Studios kommenterar:
 
- Det är inte bara ännu en fängslande serie i vår samling, men också en ny berättelse om två oförglömliga karaktärer som fansen kommit att älska, eller älska att hata. Vi får också chansen att utforska ett annat hörn av detta universum, där Manhattans berömda skylten får en annan betydelse genom linsen av en zombieapokalyps. 
 
 
 
För den som håller räkningen blir detta den sjätte serien i samma universum. Efter "The Walking Dead" beställdes "Fear the Walking Dead", den redan avslutade "Walking Dead: World Beyond", antologin "Tales of the Walking Dead" som släpps i sommar, följd av en ännu titellös serie om Daryl och Carol år 2023... och möjligen några långfilmer på det.
| 8 mars 2022 13:30 |