Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

19 december 2017 | 21:30

"The Walking Dead" börjar närma sig slutet enligt skådespelaren

Chandler Riggs, skådespelaren bakom Carl Grimes, har i ett uttalande nyligen (troligtvis) råkat säga mer än vad han hade menat att göra.
"The Walking Dead" har som vi tidigare rapporterat haft en hel del problem den här säsongen, med ett tapp på miljontals tittare och en upprörande omotiverad cliffhanger i slutet av vintersäsongsfinalen - som resluterat i en namninsamling för att få seriens showrunner, Scott Gimple, sparkad. Nu visar det sig att slutet för "The Walking Dead" kan ligga närmare i tid än vi först trott, rapporterade Screenrant tidigare under kvällen.
 
TheSpoilingDeadFans, är en fansajt som i regel brukar publicera spoilers för kommande avsnitt av "The Walking Dead". Inför vinterfinalen av den åttonde säsongen, hade de däremot inte avslöjat den stora vändningen i slutet av avsnittet. Anledningen till det ska ha varit ett meddelande från Chandler Riggs själv, där han vädjade till administratörerna på sajten att inte avslöja något - även om de visste vad som skulle hända.
 
"Jag har förstått att ni troligtvis har listat ut den stora vändningen i slutet av 808. Om inte, kommer ni säkert få reda på det snart genom någon av era källor. Jag fattar att ni har hållt på med de här sedan vi startade, men jag har en önskan. Av respekt för mig, Carl och för en av seriens sista säsonger [last few seasons of the show], ber jag er att inte avslöja slutet av 808 när era källor berättar för er vad som kommer hända."
 
*Spoilervarning för slutet av vinterfinalen av säsong 8 nedan.*
 
 
"Av respekt för en av seriens sista säsonger" är alltså det intressanta här. Nu är det såklart inte säkert att Riggs är helt inläst i vad AMC och Scott Gimple har för planer framöver. Men det är ändå mycket möjligt att han fick slutet av serien förklarad för sig, när de valde att skriva ut hans karaktär ur serien - efter att tidigare ha blivit lovad att vara en del av den i tre ytterligare säsonger.
 
Den nionde säsongen av "The Walking Dead" har inte officiellt beställts av AMC ännu, hela crossoverkaraktärs-grejen har däremot haft Gimple pratandes om den nionde säsongen som om den är garanterad.
 
Frågan är däremot om den nionde säsongen blir seriens sista? Eller tionde? Oavsett vilket så verkar det inte som om "The Walking Dead" kommer att komma i närheten av de 20 säsonger som AMC en gång i tiden drömde om.
 

Läs också: Vad betyder egentligen "The Walking Deads" hyllning av "Star Wars"?

 
Vad tycker du - är det hög tid att runda av "The Walking Dead"? Eller hade du hellre sett 20 säsonger av världens största zombieserie?
| 19 december 2017 21:30 |