Serie

Skribent

MovieZine

11 december 2015 | 11:15

”The Leftovers” kommer att sluta - men inte utan ett sista farväl

Den tredje och sista säsongen är beställd av HBO.
Tidigare i veckan kunde vi meddela att det fanns tveksamheter inför att beställa en tredje säsong av "The Leftovers", serien som för övrigt just avslutat sin andra säsong. Då visste seriens skapare Damon Lindelof inte alls hur framtiden såg ut, och allting verkade mer eller mindre handla om seriens sviktande tittarsiffror som rasat mycket jämfört med den första säsongen. Men trots detta så vill HBO ha mer, och en tredje säsong kommer alltså att tas fram rapporterar The Hollywood Reporter efter att ett uttalande gjorts av HBO. Men det kommer också att bli seriens sista säsong.

- Det är med stor entusiasm som vi välkomnar tillbaka Damon Lindelof, Tom Perrotta och den resterande extraordinära talangen bakom "The Leftovers" för sin tredje och sista säsong”, säger HBO:s Michael Lombardo i ett uttalande under torsdagen.

Large 9ed0daa1392dcf762e30af9403f5cf2d cvpjgwkuyaa3ijj

Att skriva om denna nyhet och inte beröra det faktum att seriens fans kanske kan ha haft någonting med beslutet att göra hade dock inte känts rätt. Speciellt inte när de verkligen gick in för att visa hur mycket de tyckte om serien och att de ville se mer utav den. ”The Guilty Remnant”, kulten som står i fokus i serien, gjorde nämligen ett stort framträdande i New York på måndagen då en grupp oerhört hängivna fans dök upp som gruppen utanför HBO:s högkvarter för att visa sitt stöd till serien och att det, trots svikande tittarsiffror, fanns en efterfrågan på mer. Givetvis var de klädda i vitt, rökte och talade inte. 

Blir du glad över detta besked? Tycker du samtidigt att det är synd att bara en säsong återstår? Dela dina tankar nedan!

Rebecca Rosen
| 11 december 2015 11:15 |