Film

Skribent

Alexander Dunerfors

21 juli 2013 | 01:01

Superman möter Batman i Zack Snyders uppföljare

Warner Bros drabbat av superhjältefeber: går vidare med både "Flash" och "Justice League".

Massiva nyheter för superhjältefans från dagens panel på Comic-Con! Zack Snyder avslöjade att han följer upp framgångsrika "Man of Steel" med en historia som förenar Superman med Batman på vita duken.

- Jag ser fram emot att jobba ihop med Henry Cavill igen i den här världen som vi har skapat, och jag kan knappt vänta tills jag får utforska DC:s universum vidare i nästa kapitel. Det är bortom mytologiskt att låta Superman träffa Batman, de är världens största superhjältar, säger Snyder i ett pressmeddelande.

Henry Cavill kommer alltså tillbaka i rollen som mannen av stål, och både Amy Adams och Laurence Fishburne upprepar sina roller som Lois Lane respektive Perry White. Vem som ska spela Bruce Wayne/Batman är inte klart (Christian Bale lär iallafall inte upprepa rollen).

- "The Dark Knight"-trilogin är avslutad, men vi litar på att Zacks fräscha nytolkning kommer att ta karaktären i en ny och spännande riktning. Hans vision för Superman öppnade dörren till ett helt nytt universum, säger filmens producent Emma Thomas.

Christopher Nolan är också ombord som exekutiv producent. Filmen, som ännu saknar titel, kommer på bio sommaren 2015.

Vidare är det klart att filmen om "Flash" planeras till år 2016, och slutligen samlar man DC:s superhjältegäng i "Justice League" år 2017. Därmed tar Warner Bros och DC Comics upp kampen med Marvels hjältar på allvar.

Vilken av filmerna ser du mest fram emot? Vem tror du kommer att spela Batman? Kommentera nedan!

| 21 juli 2013 01:01 |