Serie

Skribent

Alexander Dunerfors

12 februari 2018 | 15:00

Starka måndagar på HBO Nordic i vår

Ringa in den 26 mars i kalendern. Då är det säsongsstart för två återkommande favoriter, och premiär för två emotsedda nya serier.
Måndagarna kan snart bli en dag att se fram emot. Med start 26 mars rullar HBO Nordic ut fyra nya säsonger: två favoritserier återvänder och två omtalade nyheter presenteras.

"Trust" berättar om den verkliga händelse som drabbade en av USA:s rikaste familjer. John Paul Getty III blev kidnappad av den italienska maffian under 1970-talet, men hans stenrike farfar (spelad av Donald Sutherland) vägrade betala ut lösensumman. Danny Boyle regisserar de första avsnitten. Samma historia avhandlas för övrigt i bioaktuella "All the Money in the World" av Ridley Scott.

"Barry" beskrivs som en mörk komediserie. Bill Hader spelar en deprimerad yrkesmördare som ska ta livet av en skådespelare. Istället råkar han dras in i en teaterklass och finner ett nytt mål i livet.
 
 
I "Billions" tredje säsong fortsätter Chuck Rhoades och Bobby Axelrod att göra livet suttit för varann. Damian Lewis, Paul Giamatti, Malin Åkerman och Maggie Siff är tillbaka i dramaserien som osar av pengar, makt och hämnd.

"Silicon Valley" fortsätter ge oss en humoristisk inblick i IT-världen med sin femte säsong. Den här gången är dock skådespelaren T.J. Miller inte längre kvar.

Fler aktuella premiärer på HBO Nordic:

"Here and Now" (säsong 1) - 12 februari
"Notes from the Field" (film) - 25 februari
"The Good Fight" (säsong 2) - 5 mars
"The Arrangement" (säsong 2) - 12 mars
"Bad Banks" (miniserie) - 13 mars
"Westworld" (säsong 2) - 23 april
"My Dinner With Hervé" (film) 2018
"Paterno" (film) - 2018
"Fahrenheit 451" (film) - 2018
| 12 februari 2018 15:00 |