Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

10 januari 2018 | 23:15

HBO:s "Silicon Valley" är tillbaka i mars - men utan T.J. Miller

Trailern inför den femte säsongen av HBO:s hyllade komediserie, "Silicon Valley", avslöjar ett premiärdatum i slutet av mars.
HBO släppte, tidigare under kvällen, en första trailer inför den femte säsongen av "Silicon Valley". På det stora hela ser gänget ut att ha läget under "lika mycket kontroll" som vanligt, med andra ord inte alls.
 
Den som har ett vaket öga kanske också noterar att en av seriens mest populära karaktärer, Erlich Bachman (T.J. Miller), inte dyker upp alls i trailern - det beror på att han valde att hoppa av serien i samband med säsongsfinalen under den föregående säsongen.
 
"Producenterna och T.J. Miller har gemensamt beslutat att T.J. inte kommer återvända i säsong 5. Med Erlich Bachman har T.J. gett liv åt en oförglömlig karaktär. Hans närvaro i serien kommer bli saknad, men vi uppskattar allt han bidragit med och ser fram emot framtida samarbeten”, skrev HBO i ett pressmeddelande i samband med att den fjärde säsongen av "Silicon Valley" rundades av i fjol.
 
 
Den femte säsongen av "Silicon Valley" har premiär den 26 mars, hos HBO Nordic. Då får vi se hur väl serien kommer att rulla på utan Miller.
 
Tror du att serien kommer att överleva även utan T.J. Millers Erlich Bachman? Kommentera gärna nedan!
| 10 januari 2018 23:15 |