Film

Skribent

Alexander Kardelo

11 augusti 2023 | 08:35

Sorry, Gal Gadot: Det blir ingen "Wonder Woman 3" trots allt

Skådespelerskan hävdar att DC har lovat henne en tredje "Wonder Woman". Uppgifter i media säger motsatsen.
Blir det en tredje film med DC:s egna Wonder Woman?
 
Bara förra veckan gjorde Gal Gadot en del fans exalterade när hon meddelade att DC är sugna på mer: "Vad jag hört från James Gunn så ska vi göra en tredje film ihop", citerades skådespelerskan
 
Men medier som Variety och Deadline hävdar motsatsen. Det finns inga planer för "Wonder Woman 3" hos studion. DC ska som bekant få en makeover under ledning av James Gunn och Peter Safran, med nya karaktärer och skådespelare i fokus. Gadot ska inte ha fått några löften, enligt de källor som branschmedierna har talat med.
 
Första "Wonder Woman" släpptes 2017 och blev en stor framgång för superhjältestudion, med över 800 miljoner dollar i intäkter. Uppföljaren "Wonder Woman 1984" kom mitt under pandemin, och blev en ekonomisk flopp samt slaktad av kritikerna. Trots det snackades det ett tag om att regissören Patty Jenkins jobbade på "Wonder Woman 3", men håll inte tummarna för mer.
 
Stackars Gal Gadot får dessvärre inte klargöra sina (missuppfattade?) kommentater just nu på grund av skådespelarnas strejk.
 
Om det är till någon tröst för hennes fans kan Gadot just nu ses i spionthrillern "Heart of Stone" med Netflix-premiär idag.
| 11 augusti 2023 08:35 |