Film

Skribent

Oskar Möller

2 augusti 2023 | 18:30

Gal Gadot på gång med att filma "Wonder Woman 3" med James Gunn som producent

Nästa Wonder Woman byter regissör -Patty Jenkins blir utbytt mot en okänd förmåga. James Gunn producerar och Gal Gadot är fortfarande vår älskade amason.
Vi har inte sett DC:s pisksnärtande hjältinna Wonder Woman sedan 2020 när Gal Gadot härjade i "Wonder Woman 1984". Men filmbolagen vilar som vi alla vet inte på lagrarna när det gäller sina hits - det börjar bli dags för en tredje film med mirakelkvinnan.
 
Den som blir betrodd med att leda inriktningen för den nya filmen är ingen annan än nördfavoriten James Gunn som uppskattas av MCU-fans för sina insatser med att regissera och skriva manus till de tre "Guardians of the Galaxy"-rullarna och av DC-fans för den mjuka rebooten (blir det någonsin avgjort vad det var?) av galningarna i "Suicide Squad".
 
Gunn känns både som ett säkert kort och som en möjlig risk för franchisen - som skildrades som lite mer allvarstyngd än de flesta andra serietidningsfilmer i Patty Jenkins regi. Regissören fick dock inte möjligheten att ta sig an den tredje filmen då manuskriptet hon ville jobba med inte passade in på filmstudions vision för DC Universe.
 
I ett samtal med Comic Book.com om hennes nya Netflixrulle "Heart of Stone" hann Gadot säga att hon som hon förstår kommer spela in den nya filmen med James Gunn. "Jag älskar att spela Wonder Woman. Det ligger nära mitt hjärta".
 
En sak är säker: man ser James Gunn (tillsammans med Peter Safran) som framtiden för DC:s film och serieavdelning.
 
Är ni taggade på en Wonder Woman i James Gunns regi?
| 2 augusti 2023 18:30 |