Film

Skribent

Anders Eklöf

28 juli 2022 | 15:30

Sebastian Stan får ett ansiktslyft i filmen "A Different Man"

Marvel-skådisen Sebastian Stan spelar en man med den neurologiska sjukdomen neurofibromatos i en kommande psykologisk thriller.
Skådespelaren Sebastian Stan, som är mest känd som Bucky Barnes i Marvel-produktioner som "Captain America and the Winter Soldier" och "The Falcon and the Winter Soldier", ser väldigt annorlunda i den kommande filmen "A Different Man" av filmbolaget A24.
 
Den psykologiska thrillern regisseras av Aaron Schimberg ("Chained for Life") och handlar om en man med den neurologiska sjukdomen neurofibromatos, som genomgår en rekonstruktiv ansiktsoperation för att sedan bli besatt av skådespelare som spelar honom i en pjäs baserad på hans liv. Låter minst sagt spännande.
 
 
Bakom masken ligger Mike Marino, som tidigare fick beröm för att förvandla Colin Farrel till Pingvinen i Matt Reeves film "The Batman". Han har även arbetat med filmer som "The Irishman" och "Joker".
 
 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Sebastian Stan (@imsebastianstan)

 
I filmen kommer vi även få träffa Renate Reinsve ("Världens värsta människa") och Adam Pearson ("Under the Skin").
 
Sebastian Stan blev nyligen Emmy-nominerad för sin roll som Tommy Lee i tv-serien "Pam & Tommy" och medverkar även i indieskräckfilmen "Fresh", som blev en stor favorit under årets Sundance Festival. 
 
 
En annan skådespelare som är aktuell i en liknande oigenkännbar roll är Brendan Fraser ("Mumien"-filmerna, "Doom Patrol"), som spelar en överviktig man med hjälp av praktiska specialeffekter i filmen "The Whale" av Darren Aronofsky.
 
När "A Different Man" har premiär är än så länge okänt.
 
Vilken är den mest imponerande förvandlingen en skådespelare gjort?
| 28 juli 2022 15:30 |