Serie

Skribent

Anders Eklöf

31 mars 2021 | 10:13

"Scrubs"-skådis spelar professorn i "Powerpuff Girls"

Donald Faison får rollen som Professor Utonium i den kommande otecknade versionen av "Powerpuffpinglorna".
Vi har vet ett tag att en otecknad tv-serie baserad på den populära tecknade 90-talsserien "Powerpuffpinglorna" är på gång av tv-kanalen The CW, som handlar om att de tre flickorna förlorade sin barndom till brottsbekämpning. 
 
Nyligen fick veta att skådespelarna Chloe Bennet, Dove Cameron och Yana Perrault ska spela de 20-åriga versionerna av Blossom, Bubbles och Buttercup. 
 
 
Nu vet vi att skådespelaren Donald Faison, som är mest känd som Turk i tv-serien "Scrubs", får rollen som Professor Utonium. Det skriver sajten Entertainment Weekly
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
I den klassiska Cartoon Network-serien skapar professorn sina tre döttrar genom att "blanda socker, peppar, salt och allting som är snällt", men tillsätter Kemikalie X av misstag, vilket gör dem till superhjältar. 
 
Enligt den officiella beskrivningen av karaktären i den nya serien, som nu bara heter "Powerpuff", har inte tjejerna en särskilt bra relation till sin far. 
 
"Knäpp, älskvärd och en nypa narcissistisk, är professor Utonium ett vetenskapligt geni som är oerhört stolt över de tre extraordinära tjejer han skapade i sitt laboratorium. Nu är han i en medelålderskris och är fast besluten att reparera sin relation med sina nu vuxna döttrar", skriver 
 
 
"Powerpuff" är skriven av Diablo Cody ("Juno") och Heather Regnier ("Veronica Mars"). När den har premiär är fortfarande oklart, men The CW har beställt ett pilotavsnitt av serien. 
 
 
Tittade du på "Powerpuff Girls" som liten? Vad tror du om den otecknade serien? 
| 31 mars 2021 10:13 |