Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

9 februari 2021 | 21:30

En otecknad "Powerpuff-Pinglorna"-serie är på gång

The CW har haft ett "Powerpuff-Pinglorna"-projekt under utveckling länge och går nu vidare till nästa steg i processen.
The CW fortsätter att planera för framtiden. Häromdagen lade tv-kanalen en beställning på nya säsonger av 12 av sina befintliga tv-serier och i samma veva som man beställde en full säsong av en "The 4400"-reboot - så bekräftade The CW även att man har gått vidare med pilot-beställningar till "The Powerpuff Girls", Ava DuVernays "Naomi" samt en tredje serie om två nunnor (som fortfarande saknar ett officiellt namn).
 
TV Line rapporterar att "The Powerpuff Girls" kommer att följa de tre Powerpuff-pinglorna som nu har vuxit upp och blivit 20-åringar, som hatar faktumet att de förlorade sin barndom till förmån för brottsbekämpning. Heather Regnier ("Veronica Mars", "Sleepy Hollow") och Diablo Cody ("Juno", "The United States of Tara") kommer att skriva och producera serien. 
 
Ava DuVernays ("When They See Us") "Naomi" kommer att "följa en tonårig, ung kvinnas resa från sin lilla småstad till höjderna av "the multiverse". När en övernaturlig händelse skakar hennes hemstad till sin kärna, så ger Naomi sig iväg ut för att ta reda på vad som egentligen hände - och det hon upptäcker kommer för alltid att förändra vad vi tror oss veta om våra hjältar".
 
Den tredje serien är en dramakomedi som kommer att kretsa kring två unga nunnor, där den ena är en hängiven och sann troende, medan den andra inte officiellt har svurit sin trohet till Gud ännu. De blir vänner och börjar sedan lära sig och utvecklas av varandra. Serien kommer att skapas av Claire Rothrock och Ryann Weir.
 
 
När ett projekt får en beställning på ett pilotavsnitt så innebär det inte nödvändigtvis att serien kommer att bli av, men det brukar i regel vara det sista officiella steget innan en serie får en beställning på en full säsong. 
 

Läs också: Sci-fi-serien "The 4400" är klar för en reboot hos The CW

 
Vilken av de tre serierna skulle du helst vilja att The CW beställde en full säsong av? Kommentera gärna nedan!
| 9 februari 2021 21:30 |