Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

4 februari 2021 | 12:40

The CW förnyar 12 tv-serier med nya säsonger i ett svep

"Riverdale", "The Flash" och tio ytterligare tv-serier har fått förnyat förtroende hos The CW.
THR rapporterar att i stort sett samtliga av den amerikanska tv-kanalen The CW:s aktiva tv-serier har fått en beställning på en ytterligare säsong under natten.
 
- Även fast vi bara är några veckor in på det nya året, så ville vi få till ett strategisk förskott på produktionerna av de kommande säsongerna genom de här tidiga beställningarna. Det gör att vi kan låta våra produktionsteam börja planera sina berättelser och anställa folk, spara tid och fortsätta att leverera en stark och stabil tablå att bygga vidare på under nästa säsong, förklarade The CW-chefen Mark Pedowitz.
 
Bland de förnyade serierna finner vi "Walker", med "Supernatural"-skådisen Jared Padalecki i huvudrollen, "All American", "Batwoman", "Charmed", "Dynasty", "The Flash", "In the Dark", "Legacies", "Legends of Tomorrow", "Nancy Drew", "Riverdale" och "Roswell, New Mexico". 
 
"Superman & Lois" har inte haft sin premiär ännu, men fick redan nu en beställning på ytterligare avsnitt till sin första säsong. "Black Lightning" och "Supergirl" har sedan tidigare bekräftat att deras kommande säsonger kommer att bli deras sista. I samma veva passade man även på att släppa ett gäng nya bilder från den kommande säsongen av "Superman & Lois":
 
 
Det återstår fortfarande att se vilken distributör som kommer att plocka upp "Superman & Lois" i sitt utbud här i Sverige, samt huruvida vi kommer att få vänta på premiären eller kunna se den i samband med att serien släpps den 23 februari i USA.
 

Läs också: "Superman & Lois" är arbetande tvåbarnsföräldrar i nya serien

 
Vilka av The CW:s alla tv-serier är du mest glad över att få en ny säsong av? Kommentera gärna nedan!
| 4 februari 2021 12:40 |