Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

30 december 2020 | 13:30

Trailer: "Superman & Lois" är arbetande tvåbarnsföräldrar i nya serien

Inte ens Superman kan vara en superfarsa jämt.
The CW:s kommande "Superman & Lois"-serie är en spinoff på kanalens "Crisis on Infinite Earths"-event från ifjol, där vi fick se Tyler Hoechlin och Elizabeth Tulloch i rollerna som Superman/Clark Kent och Lois Lane. I en första teasertrailer (nedan) får vi se lite mer av vad den kommande serien kommer att handla om.
 
Till skillnad från tidigare filmer och serier om Superman så kommer vi den här gången att få följa "Superman & Lois" när de är arbetande föräldrar, till sönerna Jonathan Kent (Jordan Elsass) och Jordan Kent (Alexander Garfin). Om det har varit svårt att jonglera hemliga identiteter, onda skurkar och kärleken för Lois tidigare - så har det nog varit en barnlek i jämförelse med hur det kommer att vara när Clark Kent och Lois Lane dessutom ska uppfostra Jonathan och Jordan samtidigt.
 
 
"Superman & Lois" får premiär hos The CW den 23 februari, det är däremot oklart exakt när vi kan ta del av serien här i Sverige. Men med tanke på att det är en WarnerMedia-serie (som äger HBO Max) så lär vi sannolikt kunna följa den hos antingen HBO Nordic eller TNT Sverige, som båda också ägs av WarnerMedia. 
 

Läs också: Henry Cavill återvänder som Superman i en ny DC-film

 
Kommer du att ge "Superman & Lois" en chans? Kommentera gärna nedan!
| 30 december 2020 13:30 |