Film

Skribent

Alexander Kardelo

22 januari 2013 | 22:01

Schwarzenegger bekräftar: "I'll be back!"

Skådespelaren berättar själv att han är involverad i "Terminator 5".

Arnold Schwarzenegger sägs inte ha varit speciellt nöjd med "Terminator Salvation", där han ersattes av en ganska hemsk CGI-produkt. Så för att säkerställa att allting går rätt till, ser han till att vara en del av kommande "Terminator 5".

Under en pressdag nyligen för actionfilmen "The Last Stand" droppade Arnold den inte helt oväntade nyheten, skriver Bleeding Cool.

Självklart blir man nyfiken på hur en 65-årig skådespelare ska återuppta rollen som han först gjorde för snart trettio år sen, särskilt när det handlar om en cyborg som oss veterligen inte åldras. Enligt mig åsikt klarar sig filmserien även utan Arnolds medverkan - hans ofrivilliga cameo i "Terminator Salvation" drog bara ner en annars hyfsad actionfilm.

Så det gäller att manusförfattarna har en vettig plan för honom, och inte bara skriver in något för att ge fansen en kort kick. Nyligen anlitade man Laeta Kalogridis och Patrick Lussier för att skriva manus. Med tanke på att deras meriter täcker allt från "Drive Angry" till "Shutter Island", kan det här gå precis hur som helst.

Vill du se Arnold tillbaka i sin gamla paradroll? Kommentera nedan.

| 22 januari 2013 22:01 |