Serie

Skribent

Alexander Kardelo

21 oktober 2022 | 22:25

Säsongsfinalen av ”House of the Dragon” har läckt online

Det sista avsnittet för säsongen släpps officiellt på HBO Max på måndag.
Ah… huvuden kommer att rulla, inte bara i Westeros. Sajter som IGN och Collider låter meddela att säsongens sista avsnitt av ”House of the Dragon” har läckt online.
 
Det är oklart hur det kunde hända - avsnittet har inte ens släppts till press, som annars har fått se alla de tidigare avsnitten på förhand under hösten. Men snacket sprider sig i sociala medier, så att även vi vill varna alla tittare och fans - var försiktiga så att ni inte råkar på spoilers.
 
"Vi är medvetna om läckan på illegala torrentsajter" skriver HBO i ett uttalande till Deadline och skyller på en utländsk distributör. Tv-bolaget jobbar på att få den läckta kopian nedplockad och uppmanar alla att vänta tills avsnittet "The Black Queen" går att streama i 4K.
 
 
"House of the Dragon" är den första spinoffen på omåttligt populära fantasyserien "Game of Thrones", som under de senaste månaderna fångat världen med nya intriger och maktspel. Premiären i slutet av augusti slog tittarrekord för HBO, och intresset förblev starkt under hela säsongen. Vi vet redan nu att en andra säsong är på gång, och om författaren George R.R. Martin får som han vill blir det minst fyra totalt.
 
 
Säsongens tionde och sista ”House of the Dragon” släpps i USA på söndag och når svenska HBO Max tidigt på måndagsmorgonen.
| 21 oktober 2022 22:25 |