RYKTE

Skribent

Alexander Dunerfors

14 januari 2015 | 20:00

Rykte: Spider-Man klar för "Avengers: Infinity War"

Är det äntligen dags för Spider-Man att bli en del av Avengers?
Är det äntligen dags för Spider-Man att bli en del av Avengers? Det påstår Latino Review, som säger att alla papper är påskrivna och klara för superhjälte-crossovern fansen väntat på.

I Marvels serietidningar är det naturligtvis inga konstigheter, Spidey har ofta räddat världen sida vid sida med Iron Man, Hulken och de andra. I Hollywood är det hela dock lite mer komplicerat då Sony har rättigheterna till Spider-Man, medan Marvel Studios gör "The Avengers". 

Om detta rykte stämmer har filmbolagen alltså gjort en historisk överenskommelse, som kommer lämna plats åt Spider-Man i "Avengers: Infinity War", den tvådelade fortsättningen på "Avengers: Age of Ultron" (som har premiär i vår). 

Inte nog med det, glöm Andrew Garfield - en ny skådespelare sägs ta över rollen. Igen.

Sajten dyker in på mer rykten om diverse karaktärers öden, så läs på egen risk. Spoilerfritt kan vi säga att en hel del nya hjältar lär dyka upp i kommande "Avengers"-filmer, Marvel ska trots allt introducera Ant-Man, Black Panther och fler på bioduken de närmaste åren.

Förra årets "The Amazing Spider-Man 2" var inte alls så kass som en del vill påstå. Inte heller blev det någon ekonomisk flopp för filmbolaget, tvärtom gav filmen fin utdelning på över 700 miljoner dollar i intäkter. Men jag kan förstå om både publiken och Sonys revisorer hoppades på något mer. Filmbolaget drog i handbromsen på de två planerade uppföljarna, och alla har undrat var Spider-Man ska ta vägen härnäst. Nu vet vi.

"The Avengers: Infinity War - Part 1" släpps 2018 medan del 2 kommer 2019. Än är ingenting sagt om vi får se mer Spider-Man-filmer från Sony innan dess.

Tankar om detta? Lämna en kommentar nedan.
| 14 januari 2015 20:00 |