Film

Skribent

Alexander Kardelo

17 februari 2017 | 08:30

”Ruthless” beskrivs som en kvinnlig ”John Wick”

Medan ”John Wick”-uppföljaren slaktar allt motstånd på biotoppen, slåss filmstudios om att hitta nästa feta actionfranchise i samma anda.
Steven Spielbergs produktionsbolag Amblin har i veckan roffat åt sig actionthrillern ”Ruthless”, vars hjältinna redan kallas för ”en kvinnlig John Wick”. Det ska handla om en pensionerad lönnmörderska som måste återvända för ett sista jobb, för sin dotters skull, eftersom hon själv är döende i cancer.

Med risk att alla ”Ghostbusters”-hatare och ”Ocean’s 8”-vägrare ska få vatten på sin kvarn, låter det tyvärr som att ambitionsnivån för filmen är låg. Iallafall sett till de inblandade ”talangerna”. Regijobbet gick till Brad Peyton (som gjorde katastroffilmen ”San Andreas”) och manus är skrivet av John Swetnam (känd för lika katastrofala ”Into the Storm”). 

Men vi är ändå nyfikna på vem som får kicka röv på löpande band i huvudrollen i ”Ruthless”. En skådespelerska borde bli klar inom kort.

På bilden ovan: Ruby Rose, som kickar röv alldeles utmärkt i bioaktuella "Resident Evil: The Final Chapter", "xXx 3: Return of Xander Cage" samt "John Wick: Chapter 2", och är redo för en egen huvudroll.

Vilken actionbrud vill ni rekommendera för rollen? Kommentera nedan.
| 17 februari 2017 08:30 |