Film

Skribent

Alexander Dunerfors

12 april 2015 | 07:30

Nye Spider-Man blir Peter Parker

Marvel Studios bekräftar rykten om Spider-Man.
Spider-Man är på väg tillbaka till Marvels universum. Redan i 2016 års "Captain America: Civil War" förväntas den maskerade superhjälten att möta resten av The Avengers, ett samarbete som kommer att sträcka sig över flera filmer. 

Men den som hoppades på att se Miles Morales under masken lär bli besviken. Marvel-bossen Kevin Feige bekräftar idag att Spider-Mans identitet blir återigen Peter Parker. Tredje gången gillt, med andra ord.

Medan Marvel inte har bråttom med att förnya sig, lär denne Parker ändå skilja sig lite från sina föregångare, spelade av Tobey Maguire respektive Andrew Garfield. Det finns nämligen en tanke om att hans high school-studier och hur dessa krockar med superhjältandet ska få ta mer plats.

- Jag vet inte vilken skådespelare vi slutligen väljer. Men jag tror att Peter Parker är runt 15, 16 år, säger Feige till Collider.

Kevin Feige bekräftade också att de nya filmerna inte kommer att visa hur Peter Parker blev Spider-Man. 

- Vi har gjort fem filmer om Spider-Man men det finns fortfarande så mycket historier i serietidningarna som inte har berättats än. Det mest uppenbara är "grabben som är ung och inte passar in", tills hans får sina krafter och plötsligt slåss mot skurkar och inte kan hålla käft. Det är något vi ser fram emot.

Nye Spider-Man får sin egna långfilm 2017.
| 12 april 2015 07:30 |