Film

Skribent

Alexander Kardelo

6 december 2017 | 09:00

Nya teasern inför ”Jurassic World: Fallen Kingdom” är ett skämt

Chris Pratt och Bryce Dallas Howard borde verkligen göra komedi ihop.
Natten till fredag släpps den första trailern till ”Jurassic World”-uppföljaren ”Fallen Kingdom”. Men de senaste dagarna har man retat fans med små teasers på Youtube, och här kommer ännu en - som siktar på skratt snarare än spänning.

I videon ser vi skådespelarna Bryce Dallas Howard och Chris Pratt i ett möte inför trailer-släppet, men snart börjar saker och ting spåra ur rejält på filmbolagets kontor. Medverkar gör också Youtube-stjärnan Zach King.
 
 
Det är kul att se huvudrollsinnehavarna bjuda på sig själva och driva med en populär franchise. Flera repliker känns igen från Steven Spielbergs "Jurassic Park" (1993), och jag hoppas att de släpper mer i samma stil fram till filmens premiär.
 
”Jurassic World: Fallen Kingdom” utspelar sig flera år efter händelserna i ”Jurassic World”. Ett vulkanutbrott riskerar att döda alla de dinosaurier som härjar fritt på Isla Nublar. Claire Dearing och Owen Grady återvänder för att försöka rädda dem. Kolla in den första dinosauriebilden från filmen som släpptes igår.
 
Den 8 juni är det dags för sommarens första blockbuster. Kommer du se den på bio?
| 6 december 2017 09:00 |