Film

Skribent

MovieZine

27 januari 2023 | 14:20

4 nya streamingtips för helgen - från tonårsfantasy till action

Två nya filmer och två serier gör idag debut på de svenska streamingtjänsterna. Föredrar du Jennifer Lopez, Harrison Ford eller Eddie Murphy?
Obekväma släktmiddagar med Eddie Murphy, psykologhumor med Harrison Ford eller en explosiv bröllopskomedi med Jennifer Lopez - hur spenderar du din fredagskväll? Det vankas helg och streamingjättarna har radat upp ett gäng lockande premiärer... Läs mer om dem alla nedan.
 
 

Shotgun Wedding - ny actionkomedi på Prime Video

 
Action och romantik går hand i hand i "Shotgun Wedding" där Jennifer Lopez och Josh Duhamels bröllop förvandlas till ett gisslandrama. Kan paret rädda dagen och hålla sams - i nöd och lust? Läs MovieZines recension här...
 
 

You People - ny komedi på Netflix

 
Kärleken prövas hårt även i "You People", när en vit judisk man och en svart muslimsk kvinna möts och familjerna skakas om. Fördomar, rasism och religionskonflikter står i fokus i den här oförutsägbara romantiska komedin som får högt betyg av MovieZines recensent.
 
 

Shrinking - ny komediserie på Apple TV+

 
Skaparna bakom populära "Ted Lasso" kommer här med en ny komediserie, utvecklas ihop med Jason Segel. Men det är Harrison Ford som stjäl showen, och gör en av karriärens bästa roller enligt vår recensent. Serien handlar om en terapeut i sorg börjar säga exakt vad han tycker och tänker till sina patienter, utan att tänka på konsekvenserna.
 
 

Lockwood & Co - ny fantasyserie på Netflix

 
Här är Netflix senaste satsning på young adult-publiken. I väntan på nya avsnitt av "Stranger Things" får vi nu bekanta oss med en grupp unga spökjägare, på jakt efter demoner i London.
| 27 januari 2023 14:20 |