Film

Skribent

Alexander Dunerfors

26 april 2017 | 09:00

Nya ”Lejonkungen” har hittat sin Timon & Pumbaa

Seth Rogen och Billy Eichner kan göra rösterna till den sköna duon.
Surikaten Timon och vårtsvinet Pumbaa livade upp stämningen i animerade ”Lejonkungen” från 1994, och är självklart tillbaka i Disneys ”nytolkning” av filmklassikern.

Hollywood Reporter skriver att Seth Rogen och Billy Eichner fått erbjudandet om att låna ut sina röster till fansens favorit-duo. I originalfilmen gjordes rösterna av Nathan Lane och Ernie Sabella (Peter Rangmar och Jan Rippe i den svenska dubbningen), som lärde ut att livet blir lyckligare med ”Hakuna Matata” som motto.
 
 
Billy Eichner är komikern som slog igenom med ”Funny or Die”-sketcher. Han har också synts i serier som ”Parks and Recreation” och ”Difficult People”, och hade en roll i komedin ”Bad Neighbours 2” med Seth Rogen.

Rogen är närmast aktuell i ”The Disaster Artist”, James Francos dramakomedi om kalkonregissören Tommy Wiseau och arbetet med ”The Room”.

Jon Favreau regisserar ”The Lion King” som ska få biopremiär den 19 maj 2019. Favreau lovade nyligen att fansen inte kommer att bli besvikna, och att alla favoritscener blir kvar.
| 26 april 2017 09:00 |