Film

Skribent

Alexander Kardelo

27 januari 2023 | 20:30

Tittarna får vänta extra länge på nästa Beckfilm

"Beck - Quid Pro Quo" heter den 48:e filmen i serien. Tyvärr får alla deckarfans vänta lite längre på premiären denna gång.
Nya Beckfilmen dröjer lite längre än väntat. På senare år har C More skämt bort sina tittare med en ny deckare i månaden varje vinter - i år ser premiärplanerna annorlunda ut.
 
Streamingtjänsten har bara bekräftat att "Beck - Quid Pro Quo" (nummer 48 i filmserien) släpps någon gång i vår.
 
Det är ännu inte klart vad "Beck - Quid Pro Quo" ska handla om eller när den släpps. Men C More kommer att släppa nya detaljer i februari... vilket gör en premiär i mars ganska trolig, om vi får spekulera fritt. Vi vet sen tidigare att Kristofer Hivju återvänder i den nya säsongen, så det kanske redan är dags för ett återseende av tittarfavoriten Steinar Hovland?
 
Blir 2023 året med en ny Beckfilm varje säsong? Vinter, vår, sommar och höst i mysdeckarens tecken? Det kanske är en smart strategi för att behålla tittarna och deras intresse. Foto: C More/TV4
 
Först ut i den nya säsongen var "Beck - Dödsfällan" som fick sin premiär på C More på juldagen, 25 december. Då såg vi Valter Skarsgård ta en lite mer central roll som Martin Becks barnbarn Vilhelm, själv nykläckt polis som snubblar över liket av en ihjälslagen tonåring.
 
| 27 januari 2023 20:30 |