Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

12 april 2020 | 09:00

Nu finns det sista "Tiger King"-avsnittet på Netflix

"The Tiger King and I" blir det åttonde och sista avsnittet av den enormt populära första säsongen om Joe Exotic, hans tiger-zoo och hans konkurrenter.
Vi rapporterade förra veckan att Netflix planerade att släppa ett ytterligare avsnitt av "Tiger King: Mord, kaos och galenskap". Men då var det ingen som visste vad det skulle vara för typ av avsnitt.
 
Det visar sig nu att Netflix lyckats få till ett specialavsnitt med nya intervjuer, där ett gäng av personerna vi fick följa under säsongen får berätta om hur uppståndelsen har förändrat deras liv på olika sätt.
 
Joel McHale (även Netflix-aktuell med hela "Community"-serien just nu) kommer att leda programmet och avslöjar i ett Twitter-inlägg att vi bland annat kommer att få återse John Reinke, Joshua Dial, John Finlay, Saff, Erik Cowie, Rick Kirkman samt Jeff och Lauren Lowe.
 
 
Frågan är däremot vad "Tiger King"-fansen kommer att tycka om att varken Joe Exotic (visserligen av förklarliga skäl) eller Carole Baskin verkar finnas med bland de intervjuade. 
 

Läs också: Ny "Tiger King"-dokumentär utreder Carole Baskin-makens försvinnande

 
Kommer du att ge "The Tiger King and I" en chans idag? Kommentera gärna nedan!
| 12 april 2020 09:00 |