Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

5 april 2020 | 00:00

Netflix släpper ett nytt avsnitt av "Tiger King" redan nästa vecka

Om vi nu vågar att lita på Jeff Lowes ord... vilket alla som har sett "Tiger King: Murder, Mayhem and Madness" vet att man egentligen inte får göra.
Det har redan ryktats om att det finns tillräckligt med inspelat material för att släppa en ytterligare säsong av superpopulära "Tiger King", något som dokumentärseriens skapare har bekräftat men att det inte finns någon sådan beställning ännu.
 
Här på MovieZine har det under de senaste dagarna även gått att läsa om vilka skådespelare Joe Exotic hoppas ska spela honom i den kommande miniserie-adaptionen, samt 11 bisarra anledningar till varför alla verkar prata om "Tiger King" just nu.
 
Enligt en tweet från Jeff Lowe, som enligt många är anledningen till varför Joe Exotic nu sitter där han sitter, har Netflix planer på att släppa ett nytt avsnitt redan nästa vecka.
 
 
- Netflix lägger till ett ytterligare avsnitt. Det kommer ut nästa vecka. De är här och filmar imorgon. Ta hand om er, håll er säkra och ta på era masker, säger Lowe i det korta videoklippet.
 
Det framgår däremot inte om det rör sig om en direkt fortsättning på dokumentärserien, eller om det snarare handlar om ett slags specialavsnitt likt reunion-avsnittet efter den första säsongen av "Love is Blind" tidigare under året. Men med tanke på restriktionerna kring coronapandemin och faktumet att Netflix har stängt ned produktionen av i princip samtliga av sina andra serier, så kan det lika gärna röra sig om en lögn (eller vinklad sanning) från Lowes sida. Netflix har nämligen inte kommenterat nyheten själva ännu.
 

Läs också: Därför pratar alla om ”Tiger King”

 
Har du givit den första säsongen av "Tiger King" en chans ännu - är du sugen på fler avsnitt? Kommentera gärna nedan! 
| 5 april 2020 00:00 |