Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

7 april 2020 | 10:25

Ny "Tiger King"-dokumentär utreder Carole Baskin-makens försvinnande

Tv-kanalen Investigation Discovery kommer att fortsätta att utreda händelserna kring Joe Exotic, Carole Baskin, Jeff Lowe och Doc Antle i en ny serie.
Deadline rapporterar att Investigation Discovery (tv-kanalen "ID") har den nya dokumentärserien "Investigating The Strange World of Joe Exotic" på gång, som kommer att visa exklusivt material som inte fanns med i Netflix oerhört populära "Tiger King: Mord, kaos och galenskap". 
 
Kanalen påstår också att man kommer att avslöja "hemligheter" som bara Joe Exotic vet och huruvida han förtjänar sitt fängelsestraff, man kommer även undersöka om Carole Baskin hade något med sin makes försvinnande att göra, vad FBI egentligen vet om Jeff Lowe och vilka hemligheter som döljer sig bakom Doc Antles väggar.
 
- Tittarna sögs givetvis in i Netflix "Tiger King", men miljontals true crime-fans världen över vill veta mer. ID är den perfekta platsen för den oundvikliga fortsättningen till det här dramat - med en försvunnen make, en lönnmördare och den olagliga handeln med exotiska djur. Det är dags att släppa ut katten ur påsen och svara på de obesvarade frågorna som tittarna undrar över, berättar Investigation Discovery-chefen Henry Schleiff i ett uttalande.
 
Det är i nuläget fortfarande oklart när vi kan förvänta oss en färdig säsong av den nya serien. 
 

Läs också: Netflix släpper ett nytt avsnitt av "Tiger King" redan nästa vecka

 
Är du sugen på en ny säsong av "Tiger King" - eller börjar du få nog av Joe Exotic och hans (o)vänner? Kommentera gärna nedan!
| 7 april 2020 10:25 |