Film

Skribent

Nader Ryan Pahlevani

12 mars 2024 | 21:03

Neve Campbell bekräftar: "Sidney Prescott kommer tillbaka!"

Det är inte den enda nyheten som kommer göra fansen glada.
Efter många tråkiga nyheter om "Scream VII" ser det ut som saker och ting börjar klarna. Fan-favoriten Sidney Prescott som spelats av Neve Campbell i fem av sex filmer återvänder till det sjunde kapitlet i slasher-serien. Campbell bekräftade nyheten på Instagram: 
 
- Hej alla. Jag är så exalterade att dela med mig av dessa nyheter! Sidney Prescott kommer tillbaka! Det har alltid varit roligt och sådan ära att spela Sidney i "Scream"-filmerna. Min uppskattning för filmerna och vad dessa betyder för mig har aldrig försvunnit. Jag är väldigt glad och stolt över att jag blivit tillfrågad, på ett respektfullt sätt, att återigen spela Sidney och jag kunde inte vara mer exalterad! 
 
 
"Ett respektfullt sätt" är mest troligen en referens till att hon inte blev erbjuden tillräckligt mycket pengar för att återvända till sjätte delen, vilket resulterade i att hennes karaktär skrevs ut ur storyn. Man fokuserade istället på Carpenter-systrarna (Melissa Barrera och Jenna Ortega) varav ingen återvänder för den sjunde delen. 
 
Men! Det roliga tar inte slut där. Kevin Williamson som skrev originalet och varit manusförfattare/medskrivare på resterande filmer checkar in som regissör, efter att den påtänkta regissören Christopher Landon lämnat posten efter att Barrera fått sparken och Ortega hoppat av i protest. Om Courteney Cox återvänder får vi se; Campbells frånvaro hindrade henne inte från att medverka i "Scream VI". Se Campbells Instagram-post nedan: 
 
 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Neve Campbell (@nevecampbell)

 
Vad tycker du om att Williamson regisserar och att Campbell återvänder? Kommentera nedan. 
| 12 mars 2024 21:03 |