Film

Skribent

Nader Ryan Pahlevani

22 november 2023 | 20:01

Jenna Ortega hoppar av "Scream VII"

Bara en dag efter att Melissa Barrera fick sparken på grund av sina uttalanden om Israel-Hamas kriget hoppar “Wednesday”-stjärnan Jenna Ortega av den sjunde filmen.
“Scream VII” håller på att mördas. Systrarna Carpenter har officiellt lämnat “Scream”-serien. Knappt en dag efter att Barrera fått kicken från den kommande slasher-uppföljaren hoppar Ortega av. Detta på grund av krock i schemat med andra åtaganden skådespelerskan har. Hon kommer spela in andra säsongen av Netflix-succén “Wednesday” i Irland med start i april. 
 
Beslutet har tydligen inget att göra med att Barrera fått sparken utan man kikade redan innan strejken på att avsluta hennes kontrakt gällande framtida “Scream”-filmer. Dock är det svårt att inte dra parareller när det gäller timingen och det faktum att fans i drivor bett henne stå i solidaritet med sin film-syster. 
 
Framtiden för “Scream 7” ser kanske dyster ut men detta kan eventuellt öppna upp möjligheten att få tillbaka fan-favoriten Neve Campbell. Med två innestående löner lär Campbell kunna sätta vilket pris som helst på sin comeback till “Scream 7” - något snåljåparna på Paramount och Spyglass vid det här laget inte har råd att säga nej till.
 
Vad tycker du om att Carpenter-systrarna inte kommer vara med längre? Kommentera nedan. 
| 22 november 2023 20:01 |